Uw waardering is onze motivatie

Schoonmaakonderhoud

 
TONI Multidiensten is uw partner voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Wat voor pand u ook bezit of beheert, een professionele vorm van schoonmaak is noodzakelijk om het pand een representatieve uitstraling te geven.
 
TONI Multidiensten helpt u daarbij door te zorgen dat alles tot in de puntjes hygiënisch schoon en verzorgd is. Van vloeren en oppervlakten tot ramen en sanitaire ruimtes. De mogelijkheden zijn oneindig, TONI Multidiensten vervult alle soorten schoonmaakonderhoud.
 
Onze goed geschoolde medewerkers verrichten schoonmaakwerk op kantoren, scholen, kinderdagverblijven, praktijken, galerijen etc. Dit vindt soms dagelijks plaats, maar objecten kunnen ook in een andere frequentie worden gereinigd. Ook is er variatie in de schoonmaaktijden. Tijdens of na werktijden, wekelijks, maandelijks of sporadisch. De klant bepaalt wanneer hij gebruik wilt maken van onze schoonmaakdiensten. Over de te hanteren aanpak van schoonmaken zijn de wensen, voorkeuren en behoeften van onze opdrachtgever onze belangrijkste leidraad. TONI Multidiensten zorgt voor een individueel en passend aanbod. Periodiek vindt afstemming plaats over de kwaliteit en het verloop van het schoonmaakonderhoud.
 
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan hier, wij maken graag een afspraak voor u!

Doorzoek de website

© 2018 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode